MENIU

Ponta și Pandarof, din nou la același eveniment. Consilierul lui Ciolacu și blonda lui Coldea au fost la o competiție de golf - FOTO

Marina Pandarof, blonda apropiată de Florian Coldea, și Victor Ponta au mers la același eveniment. În weekend, cei doi au participat la o competiție de golf. Atât fostul premier cât și Marina Pandarof, supranumită "regina drogurilor" au postat poze sau clipuri de la eveniment. Subiectul a fost dezvăluit de realizatoarea emisiunii "Culisele Statului Paralel", Anca Alexandrescu, într-o postare pe Facebook.

Oamenii de legătură ai generalului care conduce Statul Paralel ar fi petrecut weekendul la un eveniment de golf ce a reunit zeci de jucători profesioniști. Tot acolo a mers și Victor Ponta, dovadă fiind pozele postate pe pagina sa de socializare.

Anca Alexandrescu aruncă bomba alegerilor: Nu doar "trădătorul" Piedone ar fi pe listele PSD, ci și "trădătorul" Victor Ponta


Despre Marina Pandarof s-a speculat că a ajuns faimoasă după apropierea de Florian Coldea. Femeia ar fi de altfel, și omul de legătură dintre lumea arabă și mafia albaneză. Ea este cercetată pentru trafic de droguri de către DIICOT și a ajuns să lucreze din 2019 pentru Golf Saudi, unde organizează evenimente pentru cei mai importanți oameni de pe planetă.


Românca din Slatina, care a fost fotografiată la Berlin alături de Florian Coldea și Dorian Ducka, nu ezită se se afișeze pe rețelele sociale în avioane private, dar și la evenimente exclusiviste unde își are de fiecare dată locul asigurat în loja VIP. 

Marina Pandarof, audiată în mare secret de procurori. Șefa "Rețelei M" a vrut un acord de recunoaștere a faptelor: cine pe cine toarnă

Blonda apropiată de Florian Coldea a fost prezentă și la un concurs MOTO ce a avut loc în Austria, unde sponsor a fost firma CryptoData, deținută de Ovidiu Toma și Bogdan Mărunțiș. La eveniment a fost prezent și fostul premier Victor Ponta, care s-a fotografiat alături de Ovidiu Toma. Ponta a avut acces în loja VIP a competiției, unde a stat alături de Marina Pandarof.


Mai multe articole de presă o plasează pe Marina Pandarof în fruntea rețelei M. Ea ar fi cea care controlează rețeaua de escorte de lux din Capitală, unde clienți ar fi mai mulți oameni de afaceri influenți, politicieni de rang înalt și chiar miniștri. O altă informație apărută în spațiul public este că blonda din anturajul lui Florian Coldea s-ar ocupa și cu traficul de droguri din cluburile de lux din București, unde clienți sunt doar personaje influente.