MENIU

Ponta promoției 2014 a Academiei de Poliție: Toți cei care absolviți aveți un loc de muncă

Ponta promoției 2014 a Academiei de Poliție: Toți cei care absolviți aveți un loc de muncă

Premierul Victor Ponta a participat marți, la Academia de Poliție "Alexandru Ioan Cuza", la festivitatea de absolvire și de înaintare în grad a promoției 2014, asigurându-i pe tineri că vor avea un loc de muncă, pentru că este nevoie de profesia lor și merită să fie recompensați de societate.

"Aș vrea să vă felicit pe toți și să mă bucur că Poliția Română este locul în care tinerii și tinerele își pot găsi o carieră și pot să facă ceva bun pentru țara lor. Toți care absolviți această Academie aveți un loc de muncă, pentru că este nevoie de dumneavoastră, este nevoie de polițiști, de jandarmi, de pompieri, de fiecare dintre dumneavoastră", a spus Ponta în discursul prilejuit de acest eveniment.

El și-a exprimat convingerea că promoțiile Academiei dovedesc, în fiecare an, mai mult profesionalism în îndeplinirea atribuțiilor.

Șeful Executivului a subliniat că orice efort pentru ca forțele armatele ale României, Poliția Română, jandarmii, pompierii să poată să-și îndeplinească îndatoririle merită să fie recompensat de societate.

Premierul i-a felicitat, deopotrivă, pe absolvenții din Republica Moldova. "Tot ceea ce încercăm să facem bun de partea aceasta a Prutului, încercăm și de partea cealaltă și știu că au o misiune dificilă, dar sunt convins că și-o vor îndeplini exact ca și dumneavoastră", a afirmat Ponta.

Dintre absolvenții Academiei, 446 vor fi repartizați astfel: 233 la specializarea Poliție, 97 la Jandarmerie, 69 la Poliția de Frontieră și 48 la Pompieri.

De asemenea, 50 de absolvenți au fost încadrați la Ministerul Justiției — Administrația Națională a Penitenciarelor.

Subinspector de Poliție Loredana Basamac (specializarea Drept) a fost declarată șefă de promoție a Academiei de Poliție 2014, având media de absolvire 9,95.

Mai multe articole despre:
poliţie Ponta Academia de Poliţie