MENIU

Carmen Dan, chemată la raport în Parlament

Carmen Dan

Partidul Pro România a depus la Camera Deputaţilor o solicitare pentru ca ministrul de Interne, Carmen Dan, să fie invitată săptămâna viitoare în plen, la „Ora Guvernului”, pentru o dezbatere referitoare la politizarea condurcerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română.

Grupul parlamentarilor Pro România a depus la Biroul permanent al Camerei solicitarea pentru invitarea lui Carmen Dan, la o dezbatere în plen intitulată „Românii şi poliţiştii - victime sigure ale managementului catastrofal al ministrului Carmen Dan", informeaza News.ro.

„Grupul ProRomania urmează să ceară explicatii Ministrului de Interne Carmen Dan pentru politizarea conducerii şi lipsa de investiţii umane şi materiale în Poliţia Română! Trebuie luate urgent măsuri radicale!", spune preşedintele Pro România, Victor Ponta.

"Carmen Dan este pe făraș! Dăncilă, prinsă în menghină"

Tot mai multe voci din interiorul MAI cer demisia ministrului Carmen Dan, apropiata lui Liviu Dragnea, care s-a remarcat printr-un mandat extrem de controversat la șefia Internelor.

Polițistul Cristian Amariei, de 43 de ani, a fost ucis în misiune duminică, în localitatea Izvin din județul Timiș. Polițistul se afla în urmărirea suspectului la un filtru.

Sindicatul polițiștilor Europol invocă incompetența ministrului de Interne: „Tot mai mulți colegi vin să își prezinte condoleantele pentru colegul nostru de la IPJ Timiș care a căzut la datorie din cauza incompetenței lui Carmen Dan. Câți mai vreți să numărăm doamna ministru până când veți înțelege că așa nu se mai poate?!", este mesajul publicat duminică seară pe pagina de Facebook a Sindicatului Europol.

Celebrul polițist Marian Godină, în prezent luptător SAS (Serviciul de Acțiuni Speciale), îi cere demisia ministrului de Interne, Carmen Dan, căreia îi reproșează lipsa dotărilor din Poliție. „Oare viața unui polițist valorează mai puțin decât o vestă antiglonț dintre cele de mult promise?", scrie Godină pe blogul său.

Fostul polițist rutier este indignat și de faptul că ministrul de Interne și-a permis duminică să spună despre un om că "valorează mai puțin decât o rudă de parizer".

Mai multe articole despre:
carmen dan