MENIU

Ponta îl consultă pe Dragnea: Liviule, iar te scarpini la bubă?

Acuzat de Liviu Dragnea că ar conduce un partid al ""securiştilor", a căruia ţintă e să distrugă PSD, Victor Ponta îi dă o replică dură fostului coleg şi subaltern: "Liviu - iar te scarpini la buba?" 

La scurt timp după ce Liviu Dragne a afirmat că atât Pro România, cât şi alianţa condusă de Dacian Cioloş ar fi partide făcute de servcii, de Maior şi de Coldea, Victor Ponta i-a dat o replică acidă liderului PSD, într-o postare pe facebook. 

"Liviu - iar te scarpini la buba? Eu nu mai am nici timp nici chef de mizeriile şi lăturile în care trăieşti tu cu bufonii şi metresele tale - dar oamenii trebuie să ştie adevărul !

1. Îmi aduc aminte că tu tăiai porcul la vila T14 a SRI şi alergai mesenii cu soriciul.

2. Îmi aduc aminte că tu ai comandat vin scump din America să îl faci cadou lui Florian Coldea de ziua lui să îl impresionezi / şi după alegerile din decembrie 2016 tu ai fugit la Coldea să îl rogi să îl convingă pe Iohannis să te pună premier" a scris Victor Ponta.

Fostul premier îi mai aminteşte lui Liviu Dragna că "îl bătea la cap" pe George Maior să-i angajeze iubita de la acea vreme la SRI , că atunci când a fost prima dată condamnat de ICCJ, în 2015, l-ar fi rugat pe el să meargă a “băieţii” la SRI să le ceară ajutorul la recurs.

"Nu vrei să schimbi placa asta şi să ne spui în 2018 din banii daţi de la Buget la PSD de câte ori ai plătit zborurile cu avioane şi elicoptere private pentru tine şi noua iubită?

Daca te scarpini singur la buba te pot ajuta!" îşi încheie mesajul Victor Ponta.

Mai multe articole despre:
Ponta Dragnea