MENIU

POLUARE masivă în București! Fostul șef al Gărzii de Mediu: Se ard cabluri seara și dimineața. Pericol uriaș pentru copii

POLUARE masivă în București! Fostul șef al Gărzii de Mediu: Se ard cabluri seara și dimineața. Pericol uriaș pentru copii/ Captură video

Fostul șef al Gărzii de Mediu lansează un avertisment dur cu privire la  poluarea din Capitală. Octavian Berceanu a scris pe pagina sa de socializare că a făcut o reacție alergică severă la aerul poluat din oraș. 

Berceanu spune că fumul care a învăluit Bucureștiul și i-a provocat printre altele, dificultate în respirație și mâncărimi, provine de la cablurile arse ilegal la marginea capitalei.

Potrivit fostului comisar-șef al Gărzii de Mediu, situația se repetă în fiecare seară și noapte, exact când aerul de la periferie se mută spre centrul orașului.

Descinderi ale autorităților la MAFIA GUNOAIELOR din București și din țară, în urma dezvăluirilor Realitatea PLUS

Fumul provenit din arderea cablurilor este de 4000 de ori mai toxic decât cel generat de o sobă cu lemne, transmite Berceanu. Mai mult, poluarea afectează grav copiii: au dureri de cap, devin irascibili și pot face cancer sau boli cronice.