MENIU

Poliţistul ucis în gară, înmormântat cu onoruri militare

Poliţistul ucis în gara din Burdujeni, Suceava este înmormântat, astăzi, cu onoruri militare, în localitatea sa natală. Zeci de colegi de-ai săi din ţară au mers acolo ca să fie alături de familia sa, iar poliţiştii care nu au ajuns la ceremonie au ţinut un moment de reculegere.

Colegii săi au mers în număr mare la ceremonie, ca să fie alături de familie. În timp ce în judeţul Suceava aveau loc funeraliile, poliţiştii din toată ţară au ţinut momente de reculegere în memoria agentului omorât la datorie.

La ora 11.00 fix, sirenele au sunat în toată ţara. În gări sau în faţa secţiilor de poliţie, colegii lui Sorin Vezeteu au ţinut un moment de reculegere.

"Transmitem condoleanţe familiei şi de asemenea, Dumnezeu să-l ierte", a spus Anca Vîjiac, purtător de cuvânt al IPJ Iaşi.

Sorin Vezeteu a fost înmormântat cu onoruri militare. Ceremonia religioasă s-a ţinut la Burdujeni, apoi cortegiul funerar a pornit spre Dumbrăveni, localitatea natală a poliţistului şi locul în care a fost înmormântat. Acolo şi fratele lui Sorin este poliţist.

Sorin Vezeteu a fost atacat de un tânăr în timp ce se afla în patrulare în gara din Burdujeni. Agresorul l-a înjunghiat în spate şi în gât şi a continuat să-l lovească şi după ce s-a prăbuşit. Tânărul care l-a omorât se află acum în arest preventiv. Sorin Vezeteu avea 38 de ani, era căsătorit şi avea doi copii.