MENIU

Polițistul care a comis masacrul de la coaforul "Perla" cere din nou să fie eliberat

Agresorul de la coaforul Perla a premeditat crimele

Fostul polițist condamnat pentru masacrul din coaforul "Perla" din București, unde și-a împușcat mortal soția și o colegă de serviciu a acesteia, cere din nou să fie eliberat. Bărbatul se află de 12 ani în spatele gratiilor și este la a treia încercare de a obține eliberarea condiționată. După 12 ani petrecuți în închisoare, Vlădan speră să fie eliberat înainte de termen, cererea sa urmând a fi discutată miercuri, la Judecătoria Sectorului 4, notează gândul.ro.Aceasta vine după două încercări eșuate în 2022 și 2023, când instanțele au considerat că timpul petrecut de el în penitenciar nu a fost suficient pentru reeducare.

Gheorghe Vlădan speră să fie eliberat înainte de termen, cererea sa urmând a fi discutată miercuri, la Judecătoria sectorului 4.

Bărbatul a mai solicitat de două ori să fie pus în libertate, prima dată în 2022, iar ulterior în 2023, dar judecătorii au considerat că acesta n-a stat suficient timp în penitenciar pentru a fi considerat reeducat.

Polițistul care a comis măcelul de la Coaforul Perla ar putea fi eliberat. 11 ani pentru 2 morți și 6 răniți

Detalii șocante din cererea de eliberare condiționată

În martie 2012, Vlădan a pătruns în coaforul "Perla", din zona Dorobanți și a ucis-o pe soția sa, angajată acolo, dar și pe o colegă de serviciu. Alte șase persoane au fost rănite. Fostul polițist a tras 11 gloanțe în doar 40 de secunde, iar la proces a invocat starea de depresie severă și presiunea familială pentru a-și motiva gestul.

Mai multe articole despre:
masacru perla politist coafor ucigas eliberare