MENIU

Polițiștii au găsit-o pe fata de 18 ani, urcată cu forța într-un autoturism și i-au prins pe cei doi tineri care au răpit-o

O fată în vârstă de 18 ani a fost urcată cu forța într-un autoturism, într-o comună din județul Dolj, iar polițiștii au deschis o anchetă în acest caz. Ei au reușit să o găsească pe fată în Olt și i-au prins pe răpitori, fiind doi tineri din Argeș.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliție al Judetului Dolj, pe data de 30 decembrie, politisti din cadrul Sectiei 8 Politie Rurala Rast au fost sesizati cu privire la faptul o tanara de 18 ani, din comuna Catane, a fost urcata cu forta intr-un autoturism care ulterior s-a pus in miscare in directia comunei Bistret.

"La fata locului au fost directionate mai multe echipaje de politie si jandarmi si totodata s-a constituit un colectiv de lucru format politisti din cadrul Politiei Municipiului Bailesti, Sectiei 8 Politie Rurala Rast si Serviciului Investigatii Criminale, in cauza fiind intocmit un dosar penal in care cercetarile sunt desfasurate sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe langa Judecatoria Bailesti, sub aspectul savarsirii infractiunii de lipsire de libertare in mod ilegal", a transmis IPJ Dolj.

Sursa citata mentioneaza ca politistii au desfasurat activitati specifice de cautare a tinerei, fiind vizionate imaginile surprinse pe camerele de supraveghere montate pe raza localitatii Catane si astfel a fost identificat numarul de inmatriculare al autovehiculului.

Mai multe articole despre:
fata rapita