MENIU

Polițiștii au dat de urma agresorilor de la Pantelimon: 19 persoane, audiate. Firmele de pază de la spitale, verificate la sânge după scandal

Scandal Pantelimon/ Captură video

Polițiștii au dat de urma celor 19 agresori care au stat ascunși timp de patru zile după măcelul din stradă şi din spital. Totul după o desfășurare masivă de forțe în tot orașul. Oamenii legii au împânzit orașul de echipaje și au survolat zonele cu drone și elicoptere pentru a se asigura că toți făptașii vor fi prinși. Cu toții au ajuns la audieri, iar nouă dintre aceștia au fost reținuți. Unul dintre indivizi a fost arestat. Mascații au descins și la locuințele celor implicați în bătaie. Între timp, poliția a anunțat că va verifica toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor. 

Cei 19 indivizi implicați în bătaia din stradă care s-a mutat la Spitalul Sfântul Pantelimon au fost depistați de oamenii legii după o desfășurare masivă de forţe. Cu toții au fost aduși la audieri.

Una dintre persoanele implicate în scandalul din Pantelimon, reţinută pentru tentativă de omor. Cum decurge ancheta: anunțul Poliției Române

Oamenii legii au făcut percheziții la locuințele acestora de unde le-a fost confiscat un adevărat arsenal de săbii, bâte şi cuţite. Polițiștii au scos în stradă 200 de agenţi, 50 de jandarmi, mascaţi, câini de căutare, dar şi trei chestori. Zona a fost survolată cu un elicopter şi cu drone pentru ca niciunul dintre indivizi să nu scape. Desfăşurarea de forţe a fost ca în filme. Pe urmele celor două familii rivale, mascaţii au scotocit 11 case în Bucureşti şi Ilfov.

"E de la o nora. Vor sa ne ia o nora. Nu vrem sa le dam nora ca e de 14 ani, nu dam noi copiii sa se marite la varsta asta. Au venit sa ne bata si sa o dam de frica", a povestit familia fetei. 

După bătaia care s-a mutat din stradă la spital, polițiștii Capitalei au anunțat că vor face mai multe controale la toate firmele de pază care asigură securitatea spitalelor.