MENIU

Polițist surprins dormind în autospecială – Poliția Vrancea face verificări

Poliția Vrancea a demarat o serie de verificări după ce un polițist a fost filmat dormind în autospeciala de serviciu. Înregistrarea video, realizată de un trecător, a devenit rapid virală, atrăgând atenția publicului asupra acestui incident.

Polițistul se afla în timpul serviciului

„Uitați aici, banii noștri publici! Domnii agenți, dorm! Să-i deranjăm sau nu? Hai să vedem. Ia uite cum se doarme! Cu motorul pornit! Frumos!”, comentează ironic autorul filmării în timp ce surprinde polițistul adormit.

În urma apariției acestei filmări, Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Vrancea a emis un comunicat prin care a anunțat că a dispus efectuarea de verificări interne. „Conducerea IPJ Vrancea a dispus efectuarea de verificări prin Compartimentul Control Intern pentru a analiza modul în care polițistul în cauză și-a îndeplinit atribuțiile de serviciu. În funcție de rezultatele investigațiilor, vor fi luate măsurile legale necesare”, se arată în comunicat.

Reprezentanții IPJ Vrancea subliniază că orice acțiune întreprinsă de polițiști este supusă normelor legale și că fiecare caz este evaluat obiectiv. „Orice abatere de la standardele profesionale sau deontologice va fi sancționată ferm. Asigurăm cetățenii că ne luăm în serios misiunea de a crește gradul de siguranță și că astfel de comportamente nu vor fi tolerate.”

Poliția a încurajat, de asemenea, cetățenii să raporteze astfel de incidente, subliniind că sunt deschiși la colaborare pentru menținerea unui serviciu public corect și eficient.