MENIU

Poliţist rănit, după ce un şofer nervos a trecut cu maşina peste piciorul lui

Politist agresat

Un angajat al Poliției Locale Arad a fost agresat atât fizic, cât și verbal în timp ce își efectua îndatoririle de serviciu.

Totul s-a întâmplat vineri, 13 iulie, în stația de la autobuz de la UTA, sens de mers înspre Podgoria, puțin după ora 10:00. Polițiștii locali au început să îi sancționeze pe toți conducătorii auto care și-au parcat autoturismele în stația de autobuz.

Potrivit aradon.ro, polițistul local i-a cerut documentele tânărului aflat la volanul unui autoturism Volkswagen, deoarece acesta a parcat neregulamentar. Tânărul a început să fie recalcitrant, a refuzat să-și prezinte documentele pentru aplicarea sancțiunii după ce a parcat în loc neregulamentar și a accelerat autoturismul trecând peste unul din picioarele polițistului local. Colegii polițistului au venit în ajutorul colegului lor. Acesta a început să dea din mâini, să îi apostrofeze și nu s-a liniștit decât atunci când a sosit un echipaj din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Arad.

„S-a atribuit număr unic iar cazul a fost repartizat unui procuror. Urmează să se facă cercetări pentru a se stabili cu exactitate ce s-a întâmplat”, a declarat, pentru sursa citată, procurorul Antonela Ianotă.

Polițistul local a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Arad pentru investigații suplimentare. „Pacientul a suferit o contuzie antepicior stâng și a fost transportat de echipajul medical la Unitatea de Primiri Urgențe pentru investigații suplimentare”, a declarat dr. Mircea Merea, directorul medical al Serviciului Județean de Ambulanță Arad.

Mai multe articole despre:
poliţist poliţist agresat