MENIU

Poliţist cercetat disciplinar, după ce a fost filmat de în timp ce se afla cu motocicleta pe trotuar, în Timișoara. Agentul a devenit agresiv

Poliţist cercetat disciplinar, după ce a fost filmat de în timp ce se afla cu motocicleta pe trotuar, în Timișoara. Agentul a devenit agresiv

Anchetă uriașă a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Timiş, după ce în spaţiul public au apărut imagini cu un polițist în timp ce circula cu motocicleta pe trotuar. Când a văzut că este filmat, agentul s-a oprit şi a încercat să îl intimideze pe trecător, devenind chiar agresiv cu acesta. Omul legii este acum cercetat disciplinar. 

”Referitor la imaginile video apărute în mass-media pe 7 octombrie 2024, care surprind un bărbat deplasându-se pe trotuar cu o motocicletă pe Podul Decebal din Timişoara, poliţiştii s-au autosesizat, iar în aceeaşi zi a fost identificat un bărbat de 40 de ani, care îşi desfăşoară activitatea în cadrul IPJ Timiş. Având în vedere aceste aspecte, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Timiş a dispus demararea unei cercetări disciplinare a poliţistului, care a fost şi sancţionat contravenţional. Subliniem că un astfel de comportament nu este tolerat de instituţia noastră”, a transmis IPJ Timiş.

În imagini se poate vedea cum un motociclist traversează Podul Decebal din Timişoara, dinspre Cartierul Fabric, către Prefectura Timiş.

Observând că este filmat, agentul şi-a parcat motocicleta pe spaţiul verde şi a încercat să îl intimideze pe cel care îl filma.