MENIU

Politicienii profită de isteria Insula Iubirii. Campanie electorală cu replici din celebra emisiune

Politicienii profită de isteria Insula Iubirii. Campanie electorală cu replici din celebra emisiune

Este isterie națională după finalul emisiunii cu ispite care spulberă cuplurile. Instituțiile statului, politicieni, până și Comisia Europeană de la București, toți au sărit în jocul comentariilor despre finala controversată cu despărțiri și împăcări. Elena Lasconi, șefa reziștilor a profitat de fenomenul viral și a lăsat comentarii, alături de alți reziști. Și candidata independentă la Cotroceni, Ana Birchall, a intrat în bătălia comentariilor pentru popularitate. 

Un val de reacții a luat cu asalt internetul în urma finalei de la Insula Iubirii. Mii de comentarii ironice au apărut în mediul online după certurile și împăcările controversate de la emisiune. Reziștii au profitat de faptul că mii de oameni intră pe pagină și și-au făcut campanie electorală. Printre aceștia se numără chiar șefa partidului USR, Elena Lasconi, parlamentarii rezist Filip Havârneanu și Diana Stoica, dar și candidata independentă în cursa pentru prezidențiale: Ana Birchall.

LASCONI: „Televizoarele pot fi înlocuite, dar timpul nostru nu. Hai să-l folosim pentru a construi o țară care să ne reprezinte cu adevărat”.

Havarneanu: „Cu sau fără televizor, important e că împreună facem legea în Parlament, pentru toți copiii și tinerii din România”.

Birchall: „Sparge-l, că și așa mă boicotează! Vă ispitesc să semnați pentru Ana Președinte aici”.

Diana Stoica: „Pentru un samset mai frumos în România ar trebui să votăm mai chulo la următoarele alegeri. Ca să nu ajungem iar să ne dezahardeze aceiași politicieni care ne fură de 34 de ani”.

Ștefanuță: „Hai cu sănătatea mintală decontată, locuințe sociale și drepturi LGBT în România”.

La postare au comentat și autoritățile statului, dar și Comisia Europeană.

Comisia: „Tocmai de aceea în UE a fost adoptată Directiva privind dreptul la reparare”.

IGSU: „Oare să intervenim cu apă sau să lăsam drama să ardă până la final?”

Totul a pornit în urma unei postări pe Facebook făcută de cea mai mare platformă de filme online după finala de la Insula Iubirii. 

 

Mai multe articole despre:
insula iubirii politicieni