MENIU

Poliția Vâlcea a făcut anunțul: Ameninţarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost FALSĂ

Poliția Vâlcea a făcut anunțul: Ameninţarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost FALSĂ

Reprezentanții Poliției Vâlcea au anunțat că amenințarea cu bombă de la nunta liderului AUR din comuna Măciuca a fost falsă.

Ameninţarea cu bombă de la nunta lui George Simion a fost falsă, a transmis IPJ Vâlcea, la peste 4 ore de la alertă.

În urma verificărilor efectuate la nunta liderului AUR, George Simion, nu a fost identificat niciun dispozitiv exploziv, potrivit IPJ Vâlcea.

O alertă cu bombă a fost la nunta liderului AUR. O persoană a transmis un e-mail mai multor redacții mass-media din România în care arată că „această zi va fi memorabilă”. Mesajul a fost semnat Simionnunta și a fost trimis sâmbătă, în jurul orei 11:20. 

„Azi explodăm o bombă la nunta lui George Simion la Hotel Forest. Știm bine că Simion se distrează din bani ruseşti azi la Oveselu. Această zi va fi memorabilă pentru toată lumea!”, conform mesajului. Era și un fișier audio în care se explica cum a fost montat dispozitivul. 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Vâlcea a fost sesizat sâmbătă cu privire la faptul că în incinta resturantului unde avea să aibă loc nunta lui George Simion, în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

„Astăzi, 27 august a.c., Inspectoratul de Poliție Județean Vâlcea a fost sesizat cu privire la faptul că, în incinta unui eveniment privat, desfășurat în localitatea Măciuca, a fost amplasată o bombă.

La fața locului se deplasează polițiștii din Vâlcea și pirotehniștii din cadrul Serviciului Român de Informații, pentru efectuarea de verificări”, se arată în comunicatul de la poliție.

Imediat după amenințarea cu bombă, mai multe echipaje de poliție și pirotehnniști s-au deplasat la fața locului pentru verificări.

Cercetările sunt continuate, pentru identificarea persoanei care a făcut sesizarea şi luarea măsurilor legale care se impun, a precizat IPJ Vâlcea.