MENIU

Poliția, în alertă: Un tânăr de 19 ani a murit în Parcul Drumul Taberei din București

Un tânăr de 19 ani a murit în Parcul Drumul Taberei din București. Foto: Facebook

O tragedie a avut loc vineri în Parcul Drumul Taberei din Capitală, unde trupul unui tânăr în vârstă de 19 ani a fost descoperit la baza unuia dintre pilonii de susținere ai podului de peste lac.

Cauza exactă a morții sale este necunoscută în acest moment, iar polițiștii investighează dacă tânărul a căzut de pe pod din cauza alunecării sau dacă a fost un gest intenționat. O anchetă a fost deschisă pentru a clarifica circumstanțele acestei tragedii care a șocat comunitatea locală.

„Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 25 Poliție au fost sesizați, prin apel 112, cu privire la precipitarea unei persoane, la o adresă din Sectorul 6. Deplasându-se cu operativitate la fața locului, polițiștii au constatat că aspectele sesizate se confirmă, în cauză fiind identificat un tânăr, în vârstă de 19 ani. De asemenea echipajele de prim-ajutor, sosite la adresă, în pofida eforturilor, au constatat decesul acestuia”, cau transmis oamenii legii.

Cercetările sunt efectuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri - DGPMB, în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.

Alertă în mall-ul din Botoșani: Peste 300 de persoane evacuate din cauza unui miros puternic de gaze

Mai multe articole despre:
politia parc drumul taberei tanar mort dgpmb ancheta