MENIU

Poliția Animalelor, în alertă: Anchetă după „furtul” de pisici din Cluj-Napoca pentru a fi mâncate. CONCLUZII

Poliția Animalelor, în alertă: Anchetă după „furtul” de pisici din Cluj-Napoca pentru a fi mâncate

Poliția Animalelor a fost în alertă! Asta după ce mai mulți muncitori de pe șantierele din Cluj au fost acuzați că prind pisicile de pe stradă ca să le mănânce.

Totul a pornit după ce mai mulți clujeni au semnalat situația în mediul online pe unul din grupurile de protecție a animalelor. Oamenii au povestit că i-au văzut pe muncitori cum cărau pisicile în rucsac. Ei au spus că nu este prima dată când sunt martorii unei astfel de întâmplări.

Incidentul ar fi avut loc în zona Baciu din municipiul Cluj. Poliția Animalelor a deschis o anchetă pentru a stabili ce s-a întâmplat. Între timp, locuitorii din zonă trag un semnal de alarmă și cer supravegherea animalelor. 

Poliția Animalelor a stabilit că bărbatul suspectat că ar fi luat felina pentru a o mânca ar fi luat-o pentu că era deja moartă și l-a dus la locul de muncă unde l-ar fi îngropat.

„Referitor la sesizarea telefonică din data de 3 iunie a.c., cu privire la faptul că pe strada Calea Baciului din municipiul Cluj-Napoca a fost observat un bărbat, de 55 de ani, care ar fi agățat asupra rucsacului un exemplar felin, ce părea a prezenta leziuni, cel mai probabil fiind decedat, polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor au demarat verificările necesare, pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul. În urma verificărilor derulate, polițiștii au stabilit faptul că animalul a fost găsit decedat pe stradă de către bărbatul de 55 de ani, fiind luat de acesta pentru a-l îngropa. Bărbatul a transportat cadavrul animalului într-un șantier în care acesta își desfășura activitatea, unde a îngropat animalul”, potrivit comunicatului Poliției Animalelor.