MENIU

Poșeta spion, gadgetul care poate imortaliza 2.000 de cadre într-o singură zi

Pentru că nu a spus nimeni că toate gadgeturile trebuie să arate la fel, tocmai a fost anunţată poşeta care vă ajută să vă spionaţi apropiaţii.

La mijlocul anului trecut, o minte creativă anunţase un dispozitiv intitulat Autographer. Era vorba de o cameră foto-video destul de compactă, menită pentru life-logging. Dacă această asociere de termeni nu vă este cunoscută, face referire la activitatea de imortalizare a vieţii pe care o trăiţi, într-un mod cât mai autonom, fără nici un fel de intervenţie din partea utilizatorului.

Dintr-o nouă colaborare între creatorul Augrapher şi designerul britanic Lulu Guiness a rezultat poşeta de mai sus. E compactă, cu un design modern, ce ar putea trece neobservată ca o gazdă pentru o cameră de fotografiat. Deşi în trecut accesoriile de modă create de Guiness gravitau în jurul unor buze supra dimensionate, de această dată este vorba de un ochi în mijlocul acţiunii. În ceea ce priveşte camera din interior, aceea este capabilă să imortalizeze aproximativ 2000 de cadre statice într-o singură zi, fără să apăsaţi pe vreun buton. Citeste mai mult pe playtech.ro.

Mai multe articole despre:
spion poşetă gadgeturi