MENIU

George Tuță (PNL) anunță că a câștigat Primăria sectorului 1. Clotilde Armand, acuzată că face manevre disperate. FOTOGRAFII compromițătoare

Fotografiile au fost distribuite de PNL sector 1
Fotografiile au fost distribuite de PNL sector 1

Sunt acuzații extrem de dure în sectorul 1 al Capitalei și se pare că istoria se repetă! Datele parțiale ale BEC arată că liberalul George Tuță a câștigat alegerile și o acuză pe Clotilde Armand că ar încerca fraudarea voturilor! Mai mult, Realitatea Plus a prezentat, în exclusivitate, o fotografie în care sunt saci cu documente tăiate în podul primăriei din sectorul 1. George Tuță a prezentat a precizat că nu poate garanta autenticitatea fotografiei. Realitatea Plus a încercat să obțină un punct de vedere de la Clotilde Armand, dar nu a obținut nicio reacție.

Într-o intervenție la Realitatea Plus, George Tuță a relatat că actualul edil Clotilde Armand încearcă, pe căi degradante, să tergiverseze încheierea procesului de numărare, bătându-și joc chiar de locuitorii sectorului1.


"Sunt zeci de oameni de la secțiile de votare care așteaptă ca cei de la biroul electoral de sector să preia sacii cu voturi, tabelele si tabletele. Se tergiversează voit acest lucru. iar atmosfera de la BEC este una degradantă, pentru că primăria îi ține pe oameni într-o încăpere fără aer condiționat, așteptând ore în șir. (...) De când am intrat în cursă am știut că primarul Clotilde Armand își va încheia cariera, dar este rușinos că se ocupă de astfel de lucruri", a afirmat George Tuță.

Și liderul PSD sector 1, Florin Manole, a afirmat că actualul edil a pierdut și face eforturi disperate să schimbe acest rezultat.

"Nu mai poate, rezultatul este ireversibil cu siguranță a pierdut, De fapt, Clotilde Armand încearcă să blocheze încheierea procesului. Aceste secții de vot sunt în scoală, doamnei Armand nu-i pasă că le ține închise și copiii nu pot învăța."

 

SURSE REALITATEA PLUS: UN CANDIDAT A SUNAT LA 112 PENTRU A ANUNȚA SUSPICIUNE DE FRAUDĂ. FOTOGRAFII COMPROMIȚĂTOARE, UN REPREZENTANT USR DESFACE BULETINE DE VOT

Potrivit unor surse Realitatea Plus, luni la ora 6:50 un candidat la Consiliul Local a sunat la 112 pentru a semnala o posibilă fraudare a rezultatelor la secție 27. De altfel, PNL sector 1 a postat două fotografii cu un consilier USR care deschide buletine de vot, deși nu ar avea dreptul.

Numele lui Adrian Cristian Nicolaescu a apărut în urmă cu puțin timp într-un scandal privind folosirea bazelor de date ale unui centru pentru vârstnici în scopul completării listelor de semnături pentru Clotilde Armand.

 

 

 

 
Mai multe articole despre:
pnl s1 george tuta clotilde armand sector 1 alegeri