MENIU

Playboy revine, în forță, într-o nouă variantă hot. Noua vedetă a făcut să vibreze flash-urile

Playboy, celebra revista pentru adulți, a prezentat-o miercuri pe prima sa "Playmate of The Year" îmbrăcată. Eugena Washington, model și actriță de culoare, originară din Palmdale (Californie), a fost aleasă să pozeze în fața celebrei reședințe Playboy Mansion a lui Hugh Hefner, fondatorul revistei, relatează AFP.

Tânăra în vârstă de 31 de ani, cu forme sculpturale, a făcut să vibreze flash-urile aparatelor foto, într-o rochie bleu pal transparentă, pozând în fața unei mașini sport pe care a câștigat-o: un Fiat Spider 124.

Ea a primit de asemenea 100.000 de dolari și va apărea în premieră îmbrăcată pe coperta celebrei reviste, care a renunțat la pozele cu femei goale, în speranța de a-și extinde cititorii. "Lumea se schimbă. Sper ca acest lucru să îndrepte din nou privirile spre revistă și spre un nou public", a declarat fericita aleasă.

Eugena Washington, desemnată deja Playmate a lunii decembrie și care a pozat cu această ocazie în costumul Evei, este una dintre cele doar trei manechine de culoare, dintr-un total de 57, alese Playmate-uri ale anului.

Mai multe articole despre:
null