MENIU

Planul Statului Paralel legat de ALEGERI. Cum voia să pună mâna pe adminstrația locală: Două-trei luni de zile să mai strangem din dinți" - STENOGRAME BOMBĂ

Florian Coldea (Inquam/Saul Pop)

Ies la iveală date explozive despre cum planifica statul paralel să își reinstaureze puterea după alegeri! Din stenograme reiese această discuție cu Dumitru Dumbravă și Doru Trăilă, care îi explicau tot mecanismul lui Cătălin Hideg.

Ies date explozive la iveala despre cum planuia gruparea Statului Paralel sa isi reinstaureze puterea dupa alegerile de anul acesta. De asemenea, sunt stenograme surprinse in cadrul discutiilor avute intre generalul Dumitru Dumbrava, avocatul Doru Traila, care explicau tot acest mecanism omului de afaceri Catalin Hideg. 

Totul a fost surprins din cadrul acestor discutii in cadrul acestor stenograme care se afla in aceste momente pe masa procurorilor DNA. Acestia aveau un plan bine puns la punct.

"Doua-trei luni de zile sa mai strangem din dinti. Se vor mai duce banii pana atunci, iar dupa alegeri, dupa ce se vor stabiliza lucrurile in administratie, vei stii exact cu cine sa vorbesti. E cu totul si cu totul alta treaba", declara Dumitru Dumbrava in cadrul acestor discutii. 

Rețeaua generalilor Statului Paralel capătă proporții uriașe: Organizația studenților la Drept racola membri pentru SRI

De asemenea, am vazut implicatiile Statului Paralel atat in cadrul acestor alegeri, cat si presiunile care au fost facute asupra unor oameni politici.

Am vazut si ca au iesit la iveala increngaturile primarului general al Capitalei, Nicusor Dan, care s-a intalnit de mai multe ori la Ambasada Frantei la Bucuresti, in cadrul mai multor evenimente, cu generaul Florian Coldea. 

Tot legat de acest subiect, adjunctul directorului SRI, generalul Cristian Bizadea, s-a pensionat brusc la varsta de 48 de ani. 

Mai multe articole despre:
statul paralel alegeri administratie locala