MENIU

Planul ocult al lui Dragnea a fost dezvăluit. "Restul proștilor de pesediști, marș la pușcărie!"

<p>Liviu Dragnea</p>

Liviu Dragnea și-a făcut jocurile în justiție astfel încât să se salveze doar el, iar restul pesediștilor cu probleme penale să rămână încurcați. Acuzația îi aparținei avocatei Ingrid Mocanu, fostul director în Ministerul Justiţiei și vicepreședinte la ANRP.

Tudorel Toader ar fi pregătit un proiect de OUG care îl salvează numai pe Dragnea, permițând revizuirea sentinței din dosarul Referendumul. "Restul proștilor de pesediști: marsh la pușcărie! Că ați fost atât de idioți încât să îl susțineți în fruntea partidului... să se salveze EXCLUSIV EL și grangurii lui din partid: miniștri și parlamentari", a scris Ingrid Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Potrivit acesteia, restul pesediștilor vor merge "încolonați la pușcărie".

"Înțeleg că Tudorică fără frică (fără frică de nimeni, în afară de Secu) îl rezolvă de fapt NUMAI pe Dragnea: modifică norma de incriminare de la furăciunile pe fonduri (că are Dragnea dosar la Veve cu asta) și atacarea soluțiilor vechi de la completurile de 5 (să scape de dosarul referendumul EXCLUSIV Dragnea). Nu că nu ar trebui modificate ȘI astea.
Restul proștilor de pesediști: marsh la pușcărie! Că ați fost atât de idioți încât să îl susțineți în fruntea partidului... să se salveze EXCLUSIV EL și grangurii lui din partid: miniștri și parlamentari! Bravo, fraierilor, voi, restul, mergeți încolonați la pușcărie!
Și să îl susțineți în continuare, să îl faceți președinte, că e foarte tare... și el și Tudorel Aburel!", a scris Ingrid Mocanu pe Facebook.

Mai multe articole despre:
Ingrid Mocanu