MENIU

Plănuiești o vizită în Las Vegas? Vezi cele mai bune cazinouri pentru amatori (P)

Mirajul jocurilor de noroc a făcut ca multe localități din lume să-și câștige faima prin numărul mare de cazinouri și locuri de petrecere a timpului, dedicate iubitorilor acestei forme de distracție. Unul dintre cele mai celebre este Las Vegas. Dacă un drum până în America este destul de costisitor și nu este disponibil pentru toți, în schimb jocurile ca la cazinouri și păcănele online sunt accesibile acum tuturor. 

Care sunt cele mai cunoscute cazinouri din Las Vegas cu sloturi?

America este un tărâm al făgăduinței și un obiectiv turistic de vizitat pentru toți cei care iubesc cazinourile și jocurile de noroc. Localitatea din Nevada se distinge, nu doar prin sutele de localuri în care te poți juca la aparate, ci și prin clădiri frumos luminate, programe artistice cu fântâni arteziene și lumini, spectacole cu vedete internaționale.

Există cazinouri celebre, la care joacă cei mai cunoscuți gambleri din lume și cazinouri pentru începători, unde își pot pune șansele la încercare și jucători cu mai puțină experiență, care doresc mai mult joc cu mai puțini bani și pierderi minime.

Iată care sunt cele mai accesibile cazinouri din Las Vegas cu sloturi:

 

  1. Aliane

Este un cazino unde pot fi jucate multe jocuri la aparate, ce are o rată a câștigurilor ceva mai ridicată, datorită nivelului de dificultate scăzut și popularității jocurilor oferite.

 

  1. Green Valley

Este un alt cazinou foarte apreciat pentru avantajele oferite jucătorilor începători și diversității de jocuri. El se distinge prin câștiguri mai ușoare și un RNG special. Acest Random Number Generator, oferit aici, este un algoritm aleatoriu de obținere a rezultatelor, care este considerat mai prietenos cu cei cu mai puțină experiență.

 

  1. Orleans

Este unul dintre cele mai mari și mai celebre cazinouri din Las Vegas, cu peste 2700 de jocuri de noroc, păcănele, mese de poker și camere de Keno. El se remarcă printr-o suprafață cu aparate și mese de jocuri impresionantă.

 

  1. Sunset Station

Este un alt mare cazino, al doilea din Las Vegas, ce se distinge printr-o suprafață de jocuri foarte mare, la care jucătorii pot încerca sute de jocuri ca la păcănele și jocuri de masă. Este una dintre locațiile pe care mulți  jucători din lume nu vor să o rateze.

Acestea sunt unele dintre cele mai importante destinații pentru cei care vor să viziteze Nevada, nu doar pentru lumini și spectacol, ci mai ales pentru ceea ce i-a adus celebritatea, respectiv celebrele jocuri de cazino.

Unde poți juca în România jocuri de casino ca în Las Vegas?

Una dintre cele mai interesante platforme online, ce oferă jocuri ca la aparate sau păcănele este Betfair Vegas. Site-ul este licențiat în România și acordă acces la peste 150 de jocuri de tip slot și jocuri de poker sau de masă live. Oferta este variată și adaptată preferințelor utilizatorilor locali.

Site-ul beneficiază de numeroase oferte, promoții, premii, bonusuri și încercări gratuite. Pentru a te putea bucura de ele este nevoie să deschizi un cont.

Vârsta legală pentru joc este și în varianta online tot de 18 ani. Jocurile de noroc implică riscuri, joacă responsabil.

Mai multe articole despre:
poker jocuri de noroc cazino