MENIU

Planta cu proprietăți calmante pe care e recomandat să o ai în locuință. Ar putea ajuta la ameliorarea stresului

Planta cu proprietăți calmante pe care e recomandat să o ai în locuință. Ar putea ajuta la ameliorarea stresului. Trebuie să o ai în casă. Iată de ce.

Planta cu proprietăți calmante 

Fie că alegi plante de dormitor, fie că optezi pentru plante pentru living, experții susțin că acestea te vor ajuta în gestionarea problemelor legate de stres și anxietate. Este vorba despre Planta Șarpe, pe care foarte multă lume o are în casă.

Pe lângă aspectul plăcut, ele îți vor induce rapid și o stare de bine. Planta Șarpe a fost votată de specialiști ca planta care te ajută să te calmezi și să reduci stările de anxietate rapid.

Când trebuie tăiate mușcatele și de ce. La ce temperaturi trebuie ținute pe perioada iernii. Sfaturi utile de îngrijire a acestor flori

Spre deosebire de majoritatea plantelor care eliberează oxigen în timpul zilei, planta șarpe eliberează oxigen noaptea, când temperatura se răcește datorită fotosintezei sale unice. Această adaptare a sa ajută planta să surpavițuiască condițiilor aride în care crește în mod natural, în principal în Africa.

Nu numai că planta aceasta se găsește pretutindeni, dar ea are un loc special și pe lista celor de la NASA. NASA a votat această plantă ca fiind în top 10 cele mai bune plante pentru purificarea aerului. Planta Șarpe este, de asemenea, foarte versatilă și poate tolera niveluri mai scăzute de lumină într-un dormitor.

Cu toate acestea, se poate dezvolta bine și la lumina puternică. Este o plantă suculentă și poate tolera seceta, dacă este plantată în exterior.

Această plantă poate rezista fără a fi udată vreme de 14 zile. Specialiștii recomandă să fie udată într-un interval de 10 – 14 zile. Poți împinge această limită până la trei săptămâni, în funcție de nivelul de lumină furnizată plantei.

Cele mai puternice plante medicinale. Au întrebuințări multiple și acționează împotriva mai multor afecțiuni

Sursa CaTine

Mai multe articole despre:
plante sanatate sfaturi