MENIU

Planorul dispărut. În ce stadiu au rămas căutările. Ce demersuri a făcut familia

Pe 6 august 2015 planorul pilotat de Mircea Crăciun a dispărut fără urmă. Timp de câteva zile, autoritățile  si familia au depus eforturi supraomeneşti pentru a-l gasi. 850 de jandarmi, militari şi voluntari l-au cautat, dar nu l-au găsit. Chiar şi elicopterele şi dronele au fost în zadar.  Apoi autoritatile s-au retras, dar familia nu a renunţat. Au facut o pagina pe facebook ”Sa-l gasim pe Mircea Craciun”, pe care au anuntat ce acţiuni desfasoară pentru a-l găsi. Potrivit infomaţiilor de pe pagina de facebook, membrii familiei nu au încetat să îl caute chiar şi după o lună şi două săptămâni.  

Realitatea.net a contactat familia planoristului pentru a ne oferi o  poziţie despre stadiul căutărilor, dar aceştia nu au oferit un răspuns. Redăm în schimb, mesajele pe care familia le-a postat pe pagina de facebook.

Pe 19 septembrie sora planoristului posta: 

"Maine, cu speranta, continuam cautarile planoristului Mircea Craciun, fratele meu. Duminica 20 Sept. la ora 8.30 ne intalnim in fata la "Ceasu' Rau" in Brasov si in fata Liceului Mihai Viteazul in Sf. Gheorghe. Ne bucuram de oricine doreste sa participe la cautare. Multumim. Doina Hoos"

 Pe 21 august, un alt mesaj:

"Maine mergem iar pe munte, cu speranta, ne continuam cautarile. Avem o zona frumoasa pe valea paraului Timisul Sec Mare, in apropiere de Cascada Tamina. Ne rasfiram pe curba de nivel, avem statii ca de-obicei, bocanci, merinde si o atitudine pozitiva. La 8.00 plecam din Sfantu Gheorghe de la Rompetrol, la 09.00 din Brasov de la OMV iesire spre Bucuresti. Oricine vrea sa se alature e binevenit"

 

Mai multe articole despre:
decizii familia planor disparut