MENIU

Piromanul de la Parlament vrea să scape din spatele gratiilor. Procurori: Atacatorul și-a premeditat fapta

Piromanul de la Parlament vrea să scape din spatele gratiilor. Procurori: Atacatorul și-a premeditat fapta

Piromanul de la Parlament vrea să scape cu orice preț din spatele gratiilor. Atacatorul a ajuns în fața judecătorilor, după ce și-a recunoscut faptele. Între timp apar tot mai multe detalii din referatul procurorilor. Fiica sa a fost cea care l-a dat pe mâna oamenilor legii, când a văzut fotografia acestuia în presă. 

Atacatorul care a incendiat clădirea Parlamentului vrea să-și reducă pedeapsa după ce și-a recunoscut faptele.

Un aspect surprinzător al acestui caz este implicarea fiicei sale, care a alertat autoritățile după ce a văzut o fotografie a tatălui său în presa națională.

În fața judecătorilor, piromanul a încercat să-și justifice acțiunile, spunând că a vrut să tragă un semnal de alarmă asupra clasei politice.

Reamintim că, pe 17 septembrie, în zona unui magazin de suveniruri din Palatul Parlamentului, aflat în proximitatea Sălii de expoziţii ‘Constantin Brâncuşi’, un bărbat a dat foc unor bunuri pe care le avea în posesie, după care a plecat de la faţa locului.

Bărbatul a reuşit să iasă din clădirea Parlamentului, fiind reţinut abia după 10 ore, într-un hotel din Capitală unde se cazase, el având domiciliul în judeţul Vaslui.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 5 a anunţat ziua următoare că s-a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul O.N., în vârsta de 56 de ani, fără antecedente penale, pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

Mai multe articole despre:
piroman parlament incendiu libertate