MENIU

Piers Morgan, IMPRESIONAT de un român care cântă pe stradă, la Londra: vrea să îl facă STAR

Un român care cântă la saxofon pe străzile din capitala Marii Britanii a reuşit să îl impresioneze pe celebrul Piers Morgan. 

Norocul uluitor al românului talentat se datorează faptului că el cânta pe strada pe care trecea Piers Morgan, care a lansat imediat o campanie virtuală pentru a-l identifica.

"Vreau să îi dau acestui tip o şansă, dacă vrea să o primească. Dacă vrei să faci asta, indiferent cine eşti, cred că eşti foarte talentat. Şi cred că ar trebui să vii la Good Morning Britain şi să cânţi", a scris Morgan la filmuleţul cu saxofonistul talentat. În scurt timp, Daily Mail a descoperit că este vorba de românul Ilie Haraga, de 34 de ani, care s-a mutat la Londra pentru a deveni cântăreţ profesionist împreună cu soţia sa, Marilena, care este şi ea solistă la nunţi.

Cei doi şi-au lăsat în România copilul de 8 ani, pentru că nu şi-au putut permite chiria unei locuinţe în Londra în care să locuiască cu toţii. Conform spuselor tatălui său jurnaliştilor britanici şi fiul celor doi este foarte talentat, cântând şi el la saxofon.