MENIU

PIERDERE URIAȘĂ pentru Steaua! Un mare jucător a plecat

FCSB a anunțat azi, pe site-ul oficial, despărțirea de Sulley Muniru, în vârstă de 24 de ani. Este cel de-al treilea fotbalist care pleacă de la gruparea roș-albastră în această vară, după Gabi Tamaș și Wilfried Moke.

"FC Steaua Bucureşti anunţă că a ajuns la un acord cu Muniru Sulley pentru rezilierea contractului pe care jucătorul îl avea cu clubul nostru, arată digisport.ro.

Mijlocaşul ghanez li s-a alăturat, astfel, lui Gabriel Tamaş şi Wilfried Moke pe lista fotbaliştilor care au părăsit Steaua în această vară, primul reziliind, de asemenea, contractul, iar celui de-al doilea nefiindu-i activată clauza de prelungire a înţelegerii.

Clubul nostru îi mulţumeşte lui Sulley pentru contribuţia avută în cei doi ani petrecuti la echipa noastră şi îi urează mult succes pe viitor!", se arată pe site-ul oficial al celor de la FCSB.

Cotat la 800.000 de euro de site-ul de specialitate transfermarkt.de, Sulley fusese transferat de FCSB în vara lui 2015, de la CFR Cluj, pentru 500.000 de euro. În ultimul sezon a bifat 30 de meciuri în tricoul roş-albastru şi a înscris un gol.

Sulley mai avea contract cu FCSB până în 2019, însă cele două părţi au ajuns la un acord pentru rezilierea înţelegerii. Fotbalistul a devenit astfel liber de contract.

Mai multe articole despre:
Steaua acord fcsb pelcat