MENIU

Pharrell îl ameninţă că-l dă în judecată pe Donald Trump

Celebrul muzician Pharrell Williams a ameninţat că îl va acţiona în justiţie pe preşedintele Donald Trump, pentru că i-a folosit superhitul ''Happy'' într-un eveniment, la numai câteva ore după atacul armat în care 11 oameni au fost ucişi într-o sinagogă din Pittsburgh.

Presa americană a preluat scrisoarea în care muzicianul de culoare îţi exprimă indignarea faţă de folosirea piesei sale "Happy", mai ales într-un context atât de tragic, potrivit Agerpres.

"În ziua în care 11 persoane au fost ucise de un naţionalist nebun aţi folosit cântecul "Happy" la un miting politic din Indiana. Nu a fost nimic "Fericit" în această tragedie petrecută în ţara noastră şi nici nu a fost acordată vreo permisiune pentru a fi folosită piesa în acest scop", notează avocatul în această scrisoare.

Avocatul a mai afirmat că Pharell "nu i-a acordat şi nici nu-i va acorda" autorizaţie lui Trump pentru a-i folosi public piesele.

Liderul de la Casa Albă a mai fost interpelat de artişi de primă mărime pentru că le-a folosit melodiile fără autorizaţie. Pe lista reclamanţilor să află The Rolling Stones, The O'Jays, Queen sau Adele.

sursă foto: pitchfork.com

Mai multe articole despre:
Pharrell