MENIU

Petreceri, concerte și artificii în marile orașe din România - Unde poți petrece Revelionul

Revelion 2022

În mai multe orașe din țară se organizează petreceri publice cu ocazia Revelionului.

A început numărătoarea inversă. Puține ore ne mai despart de Revelion și mii de români vor putea petrece noaptea dintre ani la concertele în aer liber organizate în aproape toate orașele din țară. Pe scenele deja amplasate vor cânta artiști celebri. Nu vor lipsi nici focurile de artificii. Pentru câteva minute de spectacol pirotehnic, autoritățile plătesc sute de mii de lei. 

La Constanța, seara Anului Nou va începe cu un concert în centrul orașului, iar petrecerea se va încheia aproape spre dimineață.

Pentru spectacolul de artificii, primăria plătește aproape 300.000 de lei, iar pentru show-ul de muzică electronică peste 115.000 de lei.

 Focurile de artificii vor fi trase din 7 locuri diferite si vor avea o durata de 7 minute. Una dintre locatii este plaja municipala.

Spectacole și concerte vor fi și în Craiova, iar pe scenă vor urca artiști renumiți. Vor cânta Inna și Alina Irimia dar și mai multe trupe locale.

La Iaşi, oamenii sunt aşteptaţi pe platoul din faţa Palatului Culturii. Pe scenă vor urca Direcţia 5, Mircea Baniciu, Ovidiu Lipan Ţăndărică sau Nicoleta Nucă. Costul petrecerii și al artificiilor a fost de aproape 600.000 de lei.

Irina Rimes, Raluka şi Bandul Balkanic vor cânta de Revelion în Buzău unde autoritățile se așteaptă ca mii de oameni să iasă în stradă.

În Bucureşti, Piaţa Constituţiei va fi pustie în acest an însă, în parcul IOR, primăria va organiza un spectacol cu lasere şi artificii unde vor cânta Carla's Dreams, Puya şi Manuel Riva.

Mai multe articole despre:
revelion concerte 2022