MENIU

Peste 30.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, găsite într-un microbuz cu produse umanitare pentru ucraineni

Sursa foto: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră au descoperit 30.000 de pachete cu ţigări ascunse în interiorul unui autocamion condus de un cetăţean ucrainean, potrivit realitateadeoradea.net.

La Punctul de Trecere a Frontierei Borș II - judeţul Bihor s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, un cetăţean ucrainean în vârstă de 22 de ani, care conducea o autoutilitară înmatriculată în România, încărcate cu produse umanitare.

„La controlul specific, poliţiştii de frontieră au descoperit ascunse în partea din spate a compartimentul marfă al autovehiculului, într-un spaţiu amenajat sub produsele transportate, mai multe colete voluminoase care conţineau ţigări. În urma verificării conţinutului acestora, a rezultat cantitatea totală de 30.000 de pachete cu ţigări, netimbrate, pentru care persoana în cauză nu deţinea documente de provenienţă", a transmis Poliţia de Frontieră.

Întreaga cantitate de ţigări, în valoare de 600.000 lei, a fost ridicată în vederea confiscării, iar mijlocul de transport a fost indisponibilizat la sediul instituţiei.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru contrabandă.

Mai multe articole despre:
tigari de contrabanda politia de frontiera