MENIU

Peste 100 de poliţişti participă la o razie de amploare în județul Prahova. Vor fi puse în executare şi 12 mandate de percheziţie domiciliară

Peste 100 de poliţişti participă la o razie de amploare în două localități din județul Prahova/ Captură video

Peste 100 de poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Prahova desfăşoară, marţi, o razie de amploare în oraşul Plopeni şi în comuna Valea Călugărească pentru combaterea faptelor cu violenţă din mediul stradal. 12 mandate de percheziţie domiciliară urmează să fie puse în executare.

Potrivit IPJ, poliţiştii, sprijiniţi de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Prahova şi de cei ai Grupării de Jandarmi Mobilă Matei Basarab Ploieşti, acţionează pentru depistarea persoanelor urmărite în temeiul legii, combaterea traficului şi consumului de droguri sau traficului de persoane, precum şi pentru depistarea participanţilor la traficul rutier care încalcă normele legale privind circulaţia pe drumurile publice.

"Totodată, poliţiştii pun în executare 12 mandate de percheziţie domiciliară, la locuinţele unor persoane cercetate pentru comiterea unor infracţiuni de înşelăciune şi punere în circulaţie de produse contrafăcute şi furt calificat, în cadrul unor dosare penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploieşti", mai arată sursa citată.

Poliția lovește în mafia creditelor obținute cu acte false: Zeci de percheziții desfășurate în România

Acţiunea face parte dintr-o serie de măsuri continue luate de Poliţia Română pentru a asigura un climat de siguranţă şi a descuraja orice activitate infracţională. 

Percheziții în București, într-un dosar de evaziune fiscală. Un INTERLOP dezvoltator imobiliar din clanul VASILOI, în vizorul DNA: 20 de milioane de lei prejudiciu