MENIU

Pescar dispărut în Dunăre, căutat de scafandrii ISU în Insula Mare a Brăilei

Un bărbat din județul Dâmbovița, care se afla la pescuit în Insula Mare a Brăilei, a fost dat dispărut miercuri după-amiază în apele Dunării. Echipele de intervenție ale Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Brăila desfășoară misiuni de căutare și salvare, potrivit purtătorului de cuvânt al ISU, Ștefan Stoian.

Un pescar a fost dat dispărut

Dispariția pescarului a fost semnalată în apropierea localității Mărașu, iar trei echipaje au fost mobilizate pentru operațiunea de salvare. Un echipaj de căutare-salvare dotat cu ambarcațiune, un echipaj medical SMURD și o autospecială ISU au fost prezente la locul incidentului, încercând să îl găsească pe bărbat până la lăsarea întunericului.

Din cauza vizibilității reduse, căutările au fost suspendate pe timpul nopții și reluate joi dimineață, cu sprijinul unui echipaj de scafandri, care s-a alăturat echipelor ISU în încercarea de a-l localiza pe pescarul dispărut.

Acțiunile de salvare continuă, iar autoritățile fac eforturi susținute pentru a rezolva cât mai rapid această situație dramatică.