MENIU

Personajul cheie din jurul morții doctoriței stomatolog: un bărbat cu o funcție importantă în Rep. Moldova, chemat la Parchet. Crima, mesaj de amenințare?

Deși au trecut câteva zile de la moartea doctoriței din Brăila, anchetatorii nu au nicio pistă. S-a încercat localizarea telefonului femeii, însă nu se știe dacă polițiștii au reușit să dea de el. Raportul medico-legal arată că femeia a murit după ce a pierdut mult sânge, din cauza rănilor. Polițiștii iau în calcul mai multe variante precum și crima cu premeditare. Urmează infromații cu impact emoțional!

Deși trupul neînsuflețit al doctoriței stomatolog fost descoperit marți seara, anchetatorii nu au nici măcar acum o pistă. Singurul lucru cert este raportul legiștilor care arată că doctorița a murit după ce a pierdut mult sânge, ca urmare a rănilor provocate la gât.

Între timp, au fost audiați familia, pacienții și chiar vecinii medicului. Familia femeii însă a venit la Parchet însoţită de un bărbat care ar fi deținut o funcție importantă în Republica Moldova și a cerut să nu fie filmat. 

Crima de la Brăila. Moartea medicului stomatolog a fost VIOLENTĂ: legiștii au stabilit că victima s-a luptat cu cel care a ucis-o

Polițiștii iau în calcul mai multe variante. Un fost șef de poliție din Brăila vorbește despre o crimă cu premeditare.

Mai mult, specialiștiștii crimonologi spun că moartea doctoriței ar putea fi un mesaj de avertisment pentru cineva din anturajul ei. Tot specialiștii spun că, după modul în care a acționat, cel care a comis crima ar fi acumulat extrem de multă furie înainte de actul cumplit.

Marina Gavril, în vârstă de 41 de ani, ar fi încercat să lupte pentru viața sa până în ultimul moment, spun anchetatorii. Pe mâini au fost găsite urme de tăieturi care arată că femeia ar fi încercat să se apere în fața agresorului. 

Răsturnare de situație în cazul doctoriței care a fost ucisă în propriul cabinet: cine este principalul suspect. Femeia intenționa să-și cumpere o armă