MENIU

Persoane retinute pentru furturi din aparate de încasări ale spălătoriilor auto, la Bacău

Trei persoane au fost retinute pentru furturi din aparate de încasări ale spălătoriilor auto, la Bacău. Aceștia au acționat în mai multe județe.

Persoane retinute pentru furturi din aparate de încasări ale spălătoriilor auto

Doi bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi de poliţişti după ce ar fi furat banii din casetele de încasări ale spălătoriilor "self wash" din mai multe judeţe, a informat, sâmbătă, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bacău.

Poliţiştii Biroului Investigaţii Criminale Bacău i-au prins în flagrant pe cei trei, în timp ce furau bani dintr-o spălătorie din judeţul Neamţ.

Sute de arme și zeci de proiectile găsite de polițiști, în toată țara, în urma perchezițiilor de vineri



"Din cercetări a reieşit faptul că, în perioada septembrie - octombrie 2024, doi bărbaţi de 25, respectiv 28 de ani şi o femeie de 29 de ani, toţi din judeţul Bacău, ar fi sustras sume de bani din aparatele de încasat ale mai multor spălătorii de tip self wash din judeţele Bacău, Neamţ, Iaşi, Suceava, Harghita, Braşov şi Sibiu, prejudiciul creat fiind de peste 40.000 lei", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, comisarul Cătălina Creţu.

În urma perchezițiilor efectuate de polițiști la domiciliile suspecților au fost ridicate mai multe probe.

Cele trei persoane au fost reţinute sub acuzaţia de furt calificat. Activităţile au beneficiat de suportul de specialitate al Brigăzii Operaţiuni Speciale Bacău. 

sursa: Agerpres

Mai multe articole despre:
persoane retinute politia bacau