MENIU

Un bărbat a murit după ce a fost surprins sub un mal de pământ surpat pe DN 2, în județul Iași

Un bărbat a murit după ce a fost surprins sub un mal de pământ surpat pe DN 2, în județul Iași/ ISU Iași

Un bărbat de 59 de ani a murit, marți dimineață, după ce a fost surprins de un mal de pământ care s-a surpat în timpul efectuării unor lucrări de consolidare a unui pod de cale ferată. Tragicul incident s-a petrecut pe DN 2 Moţca - Fălticeni, pe raza localităţii Cristeşti, judeţul Iaşi. Traficul rutier a fost oprit. 

UPDATE

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi a anunțat, marți, că atunci când a fost găsit, bărbatul în vârstă de 59 de ani era inconştient şi acoperit de pământ până la torace.

"În jurul orei 9,00, ISU Iaşi a fost alertat prin apel la serviciul 112 despre faptul că o persoană a fost surprinsă de un mal de pământ în timpul unor lucrări în localitatea Cristeşti. La locul solicitării au fost direcţionate mai multe echipaje cu autospeciale de intervenţie şi stingere, de intervenţie, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul secţiei Paşcani, şi o ambulanţă cu medic de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă Iaşi. La intervenţie s-a deplasat şi un autocamion de intervenţie cu container multirisc. La sosirea echipajelor, victima, un bărbat de 59 de ani, era extrasă de persoanele aflate în zonă. După consumarea protocolului de resuscitare, persoana a fost declarată decedată", a transmis ISU.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Pompierii ieșeni intervin, marți dimineață, în satul Cristești (comuna Cristești, județul Iași), unde o persoană a fost surprinsă sub un mal de pământ, relatează Ziarul de Iași.

La locul solicitării au fost direcționate o autospecială de intervenție și stingere, o autospecială de comandă și primă intervenție, un echipaj de prim ajutor calificat din cadrul Secției de Pompieri Pșscani și o ambulanță cu medic de la Serviciul de Ambulanță Județean Iași.

Din primele informații, persoana surprinsă sub malul de pământ este inconștientă.

Traficul este oprit aproximativ 60 de minute pentru efectuarea cercetărilor la locul surpării, menţionează Centrul Infotrafic. 

Accidentul de la cariera Rovinari. Sebastian Burduja: „Prioritatea ZERO e siguranța angajaților”