MENIU

Peripeții electorale: Viorica Dăncilă a devenit „Cenușăreasa”, Petre Daea a rămas blocat în lift

<p>Foto: realitateadeoradea.net</p>
<p>Foto: adevarul.ro</p>

Incidentele din turneul prin țară al candidatului PSD la prezidențiale se țin lanț. Vizita electorală a premierului demis Viorica Dăncilă în Oradea a fost plină de peripeţii. Șefa PSD a rămas fără un pantof, iar Petre Daea s-a blocat în lift.

Candidata PSD la alegerile prezidenţiale a sosit la Maternitatea Oradea însoţită de încă doi membri ai guvernului demis: ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea, și ministrul interimar al Culturii, Daniel Breaz, alături de autorități locale și de parlamentari de Bihor, printre care și fostul ministru al Sănătății, senatorul Florian Bodog.

La sosirea, coloana oficială a fost întâmpinată cu proteste. Manifestanții au avut megafoane și multe pancarte cu mesaje anti-PSD, relatează realitateadeoradea.net.

 

Dăncilă şi suita sa nu au oprit maşinile până în curtea spitalului, iar agenții de pază au închis apoi porţile. Nu înainte de a se asigura că au chemat jandarmii să legitimizeze protestatarii și să păzească intrarea, potrivit realitateadeoradea.net

În tot acest timp, în spatele porţilor închise ale Maternităţii, cu strigătele manifestanţilor în fundal, Viorica Dăncilă a inspectat saloanele, alături de managerul spitalului. 

La maternitatea din Oradea, şefa PSD s-a împiedicat pe scări şi era să-şi piardă pantoful şi să cadă, în timp ce ministrul interimar al Agriculturii, Petre Daea, a rămas blocat în lift mai bine de 5 minute. Nu a fost însă singur, ziariștii i-au ținut de urât.

Viorica Dăncilă s-a împiedicat de o treaptă și și-a pierdut un pantof. Ea a ales să coboare pe scări după ce liftul se blocase cu Petre Daea, și ca să evite orice incident de acest gen, Dăncilă a crezut că este mai sigur să meargă pe scările. 

Pantoful s-a agăţat într-o stinghie din aluminiu de pe o treaptă, astfel că Viorica Dăncilă a rămas desculță pentru câteva secunde. Totul a fost filmat. 

Înainte cu câteva ore, a avut parte de alt incident neplăcut, tot în vizită electorală. După ce a fost luată la rost de un localnic din județul Sălaj, Viorica Dăncilă l-a invitat să facă o fotografie împreună, însă a primit un refuz categoric din partea acestuia.