MENIU

Pericol extrem în Prahova! O ursoaică și trei pui, la doi pași de oameni - Imagini terifiante

Pericol extrem în Prahova! O ursoaică și trei pui, la doi pași de oameni - Imagini terifiante

Lipsa hranei îi aduce pe urși din ce în ce mai aproape de oameni. O ursoaică şi cei trei pui ai săi au ajuns chiar în curtea unui localnic din județul Prahova!

Ursoaica și cei trei pui au fost filmaţi de localnici în timp ce se plimbă prin gospodărie, ursoaica în căutare de hrană, cel mai probabil, iar puii jucându-se.

Agenția pentu Protecția Mediului Prahova a relatat că ursoaica cu trei pui a fost filmată în curtea unei gospodării din jud. Prahova.

„În această perioadă prezența urșilor în intravilanul localităților a devenit un fapt comun. Din păcate și atacurile asupra animalelor domestice sunt tot mai dese, iar pătrunderea în gospodării este foarte periculoasă pentru cetățeni. De asemenea, îi rugăm pe cei care se deplasează cu mașinile, mai ales în zona montană și mai ales noaptea, să fie mai atenți la prezența animalelor pe șosea. În fiecare an se înregistrează un număr de urși, mai ales pui, uciși în accidente auto și feroviare, accidentele fiind soldate și cu avarierea autovehiculelor”, a transmis Agenția pentu Protecția Mediului Prahova.

Mai multe articole despre:
ursi prahova alerta ursi ursoaica pui de urs