MENIU

Pericol de explozie în Suceava: Rezervorul unei cisterne cu GPL, spart după o ciocnire pe E 85. Două persoane rănite, la spital

Pericol de explozie în Suceava: Rezervorul unei cisterne cu GPL, spart după o ciocnire pe E 85
Pericol de explozie în Suceava: Rezervorul unei cisterne cu GPL, spart după o ciocnire pe E 85

Este pericol de explozie în județul Suceava. Un accident a avut loc vineri în localitatea Cumpărătura între o cisternă cu GPL și un autoturism. Pompierii intervin cu mai multe echipaje, iar traficul a fost blocat. Două persoane din mașină au fost rănite și au ajuns la spital.

Două persoane au fost rănite, vineri după amiaza, în localitatrea Cumpărătura din judeţul Suceava, după o coliziune între o autocisternă și un autoturism.

Este și pericol de explozie după ce rezervorul autocisternei ce transporta GPL s-a spart.

La fața locului au intervenit pompierii cu o autospecială pentru descarcerare, una de stingere, o ambulanță SMURD și un echipaj SAJ, potrivit obiectivdesuceava.ro.

„Deoarece există pericol de explozie, circulația a fost blocată pe ambele sensuri, iar pompierii militari au luat toate măsurile specifice de protecție. Capul tractor al autovehiculului a fost desprins de cisternă și tractat în afara părții carosabile, iar pericolul de explozie a fost înlăturat. Un alt cap tractor va ajunge în zonă și va prelua cisterna”, potrivit ISU Suceava.