MENIU

Percheziții uriașe la cabinetul lui Nelu Tătaru din Huși. Procurorii ar putea căuta inclusiv în frigiderul fostului ministru al Sănătății - SURSE

Nelu Tătaru / Foto: Inquam Photos

Dezvăluiri bombă în dosarul fostului ministru al Sănătății, Nelu Tătaru. Procurorii DNA încep să facă percheziții în cabinetul lui și urmează să caute, potrivit surselor Realitatea PLUS, și în frigiderul fostului ministru. Avocatul lui Nelu Tataru susține că medicul chirurg obișnuia să își numere banii în cabinet, chiar de frica DNA-ului. Chiar și așa, acesta spune că nu este vorba despre șpăgi, ci despre banii cu care venea de acasă. 

Continuă ancheta în cazul fostului ministru al Sănătății Nelu Tătaru. Potrivit surselor Realitatea PLUS, procurorii ar urma să ajungă, miercuri dimineață, la cabinetul său pentru a face percheziții. 

Acesta neagă în continuare acuzațiile care îi sunt aduse și spune că se așteaptă că anchetatorii să meargă la spital pentru a face percheziții. 

Noi imagini compromițătoare cu Nelu Tătaru în ciuda declarațiilor sale. A fost surprins numărând banii primiți din șpăgi cuprinse între 50 și 2.000 de lei

Cabinetul din Huși al fostului ministru este sigilat încă de joia trecută.

Deși imunitatea parlamentară a lui Tătaru a fost ridicată în urma votului de la începutul acestei săptămâni, procurorii încă nu au descins la Huși. 

Avocatul medicului spune că nu crede că anchetatorii vor găsi ceva în cabinet care să îl învinovățească pe clientul său. 

Nelu Tătaru, prima reacție după ce i s-a ridicat imunitatea: „Executaţi-mă public dacă aşa simţiţi sau merit”

Pe de altă parte, potrivit surselor citate, anchetaorii ar urma să îi verifice până și frigiderul lui Nelu Tătaru, și asta deoarece fostul ministru este acuzat că ar fi luat - pe lângă mai multe sume de bani - și produse alimentare, cum ar fi ouă și găini. 

Fără imunitate parlamentară, procurorii DNA pot face - pe lângă perchezițiile domiciliare - și percheziții informatice, îl pot reține pentru 24 de ore și pot face și propunerea de arestare preventivă.