MENIU

Percheziții la Primăria Timișoara. Se verifică concursurile de angajare

Foto arhivă Inquam

Percheziții de amploare la Primăria Timișoara. Procurorii DNA cercetează mai multe angajări facute de administrația locală, în mandatul trecut. Mai multe documente au fost ridicate. 

Procurorii DNA au fost marți, 19 iulie, la Primăria Timișoara pentru a ridica mai multe documente. Aceștia anchetează o posibilă rețea de fraudare a concursurilor pentru ocuparea unor funcții publice în cadrul instituției.
„Pot să vă confirm că procurorii DNA au venit din nou la Primăria Timișoara, în legătură cu plângerea penală pe care am făcut-o acum un an. Știți că am avut o suspiciune foarte bine documentată că s-au fraudat concursurile în Primăria Timișoara. Acum, procurorii au mai ridicat câteva documente în legătură cu acest dosar. În rest, nu pot să comentez ancheta în curs”, a declarat primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Anul trecut, o posibilă rețea de fraudare a concursurilor pentru ocuparea unor funcții publice a fost descoperită în Primăria Timișoara.

Pornind de la unele neconcordanțe în dosarul lui de concurs, primarul Dominic Fritz a spus că a descoperit dovezi potrivit cărora mai mulți funcționari ar fi fraudat concursurile de angajare.