MENIU

Medici audiați în dosarul pacienților MORȚI în condiții suspecte la Spitalul Pantelimon. Există PROBE solide că ar fi redus intenționat dozele de tratament - SURSE

Noi detalii în cazul morților de la Spitalul Sfântul Pantelimon

Percheziții de amploare, miercuri dimineață, la locuințele mai multor medici, în dosarul morților suspecte de la Spitalul "Sf. Pantelimon". Patru medici au fost aduși la audieri, a anunțat Parchetul de pe lângă Tribunalul București. Potrivit surselor din serviciul omoruri, medicii sunt cercetați pentru scăderea intenționată a ratei de administrare a noradrenalinei, iar în cazul a doi dintre ei există probe SOLIDE, potrivit Realitatea Plus.  

Ca urmare a interesului public manifestat în legătură cu dosarul privind decesele din Secția ATI de la Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” București , compartimentul de informare și relații publice al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti a transmis:

„În dimineața zilei de 07.08.2024, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul București și polițiștii din cadrul DGPMB – Serviciul Omoruri au pus în executare patru mandate de percheziție domiciliară emise de judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București pentru locuințele unor angajați ai Spitalului Clinic de Urgență „Sf. Pantelimon” București”.

Elena Voicu, medicul ATI dat afară din spitalul Sfântul Pantelimon, rupe tăcerea în cazul pacienților morți. Ce s-a întâmplat la ATI

De asemenea, la sediul Serviciului Omoruri au fost aduse patru cadre medicale, în vederea audierii, a mai transmis sursa citată.

Asistenta medicală de la Spitalul \"Sf. Pantelimon\" reţinută pentru mărturie mincinoasă a fost lăsată în libertate