MENIU

Percheziții DNA la CJ Caraș Severin şi la Spitalul Judeţean Reşiţa. Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro - SURSE

Percheziții DNA la CJ Caraș Severin şi la Spitalul Judeţean Reşiţa. Procurorii cercetează vânzarea unui aparat RMN cu 10.000 de euro - SURSE

Procurorii anticorupție au descins, luni, la Consiliul Judeţean (CJ) Caraş-Severin şi la Spitalul Judeţean de Urgență (SJU) Reşiţa de unde ridică documente, într-un dosar în care este cercetată vânzarea unui aparat RMN cu suma de 10.000 de euro, potrivit unor surse judiciare.

Aparatul RMN ar fi fost vândut în timpul conducerii anterioare a Spitalului Judeţean Reşiţa cu suma de 10.000 de euro, în ciuda faptului că proprietarul aparatului era Consiliul Judeţean Caraş-Severin şi nu spitalul, susțin surse citate de News.ro.

CJ Caraş-Severin dăduse acest aparat în administrare unei societăţi, mai arată sursa citată.

Fosta șefă a Casei Unirea, arestată preventiv în dosarul DNA. Prejudiciul este de aproape 10 milioane de euro

Preşedintele CJ Caraş-Severin, Romeo Dunca, a confirmat pentru Express de Banat că procurorii DNA sunt la Consiliul Judeţean Caraş-Severin, unde au solicitat documente legate de aparatul RMN de la Spitalul Judeţean.
 
”Cei care au încercat să mă lege de acest subiect s-au bucurat degeaba! Le punem la dispoziţie toate documentele, dar eu nu am niciun fel de problemă!”, a declarat Romeo Dunca pentru presa locală.