MENIU

Alfred Bulai, REȚINUT pentru 24 de ore. Procurorii vor solicita ARESTAREA. Sociologul este acuzat de agresiune sexuală, mai multe studente au făcut dezvăluiri COMUNICAT OFICIAL

Alfred Bulai a fost reținut pentru 24 de ore, după ce a fost audiat și i-au fost percheziționate locuința și mașina. Sociologul a fost încătușat și condus la arest după 3 ore de audieri. Bulai, fost cadru didactic la SNSPA, este inculpat într-un dosar în care mai multe studente l-au acuzat de agresiuni sexuale. Descinderile au avut loc la mai bine de o lună de la declanșarea scandalului.

Bulai a fost audiat la Secția 2 Poliție, în dosarul deschis pentru săvârșirea infracțiunii de folosire a funcției în scop sexual și agresiune sexuală. În fața anchetatorilor, sociologul s-a prevalat de dreptul la tăcere, potrivit surselor citate de Realitatea Plus.

PERCHEZIȚII ALE POLIȚIȘTILOR CAPITALEI ÎNTR-UN DOSAR DE FOLOSIREA ABUZIVĂ A FUNCȚIEI ÎN SCOP SEXUAL ȘI AGRESIUNE SEXUALĂ

"Astăzi, 4 septembrie 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București – Secția 2 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, au pus în aplicare trei mandate de percheziție domiciliară, în municipiul Bucureşti și județul Ilfov, într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Având în vedere sesizarea din oficiu întocmită la nivelul Secției 2 Politie, în care procurori din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 efectuează cercetări, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală, fapte care ar fi fost comise de către un bărbat, în vârstă de 61 de ani, cadru didactic al unei universități din Capitală, în această dimineață, 4 septembrie a.c., au fost puse în executare 3 mandate de percheziție, în Municipiul București și județul Ilfov.

Bărbatul în cauză a fost condus la audieri, față de acesta fiind dispusă măsura reținerii pentru 24 de ore, urmând, ca în cursul zilei de mâine, să fie prezentat în fața magistraților cu propunere legală.

Cercetările sunt continuate de către  Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de folosirea abuzivă a funcției în scop sexual și agresiune sexuală.

Facem precizarea că efectuarea percheziţiei domiciliare este o etapă în cadrul procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, ce are drept scop administrarea probatoriului necesar soluţionării cauzei, care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie", a transmis autoritățile.

Studentele de la SNSPA, puse să spună cu cine ar face sex şi să se dezbrace. Dezvăluiri șocante din taberele lui Alfred Bulai

Pe 29 iulie, Poliţia Capitalei a demarat investigații față de profesorul universitar Alfred Bulai,după ce mai multe foste studente de-ale sale au prins curaj şi au început să vorbească despre abuzurile la care au fost supuse. 

Mai multe articole despre:
perchezitii bulai agresiune sexuala snspa