MENIU

Percheziții în dosarul milionarilor Tate în București, Ilfov și Prahova! Locuința iubitei unuia dintre frați și cea a unui patron de videochat, luate la puricat

Frații Tate

Noi percheziții în cazul fraților proxeneți! Chiar la această oră procurorii descind la locuința iubitei lui Tristan Tate și la cea a unui prieten apropiat, patronul unei firme de videochat. Este vorba despre Vlad Obu, care va fi ridicat si dus la audieri.

Perchezitiile au loc in dosarul fratilor milionari Tate. Procurorii au mers, joi dimineata, la casa iubitei lui Tristan Tate, cu care acesta ar avea si un copil. Mai mult decat atat, procurorii au mers si la casa lui Vlad Obu, patronul unei firme de videochat, care este foarte cunoscut și pe TikTok.

Vlad Obu (dreapta) si Tristan Tate (stanga) / Foto Instagram

Mai mult de cât atât, oamenii legii s-au dus si la o casa a fratilor Tate din Comarnic. Perchezitiile au, astfel, loc in Bucuresti, Ilfov si Prahova. In total, vorbim despre sapte adrese. 

"Urmare a comunicatelor nr. 1 din data de 12.04.2022 și  nr.1 din 29.12.2022 Biroul de Informare și Relații Publice din cadrul Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism este împuternicit să aducă la cunoștința opiniei publice următoarele:

În această dimineață, procurorii DIICOT - Structura Centrală, în continuarea cercetărilor în cauza  privind săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat, trafic de persoane și viol, pun în aplicare șapte mandate de percheziție domiciliară, pe raza municipiului București și a județelor Ilfov și Prahova.

Activitățile judiciare sunt realizate împreună cu polițiști din cadrul BCCO București și SCCO Ilfov. Facem precizarea că pe întreg parcursul procesului penal persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de Procedură Penală, precum și prezumția de nevinovăție", informează DIICOT, într-un comunicat.

Reamintim ca Tribunalul București le-a respins fraților Tate, miercuri, contestația la sechestrul impus pe avere.