MENIU

Percheziții de amploare la un traficant de droguri. Ce au descoperit polițiștii în locuința sa

Sursa foto: Arhivă

Au fost descinderi de amploare la locuința unui bărbat din Giurgiu, bănuit de trafic de droguri. 

Polițiștii și procurorii DIICOT aveau indicii că bărbatul de 29 de ani se ocupă cu vânzarea substanțelor interzise și că are acasă cantități mari.

Anchetatorii au descins astfel la locuința tânărului din orașul Mihăilești. De acolo, oamenii legii au ridicat aproape 600 de comprimate de ecstasy, 800 de grame de amfetamină, aproximativ 100 de grame de canabis și diverse instrumente.

După percheziții, bărbatul a fost dus la audieri și reținut pentru 24 de ore. El va fi dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. 

4 bărbaţi au jefuit un traficant de droguri

Patru traficanţi de droguri au fost reţinuţi de procurorii DIICOT, fiind acuzaţi că au jefuit un alt traficant de droguri, în timp ce acesta din urmă ridica din faţa autogării Militari din Bucureşti un colet expediat din Olanda care conţinea cocaină.

Anchetatorii au efectuat în acest caz opt percheziţii domiciliare, fiind identificate obiecte specifice consumului de cocaină, ce conţineau urme de droguri, precum şi diferite cantităţi de droguri de risc.

În continuare sunt efectuate cercetări sub aspectul comiterii infracţiunilor de trafic internaţional şi intern de droguri de mare risc. 

Mai multe articole despre:
perchezitii giurgiu droguri traficant de droguri