MENIU

Percheziții de amploare într-un mare centru comercial din Sectorul 2 al Capitalei VIDEO

Foto arhivă

Complexul comercial Eurocity de pe strada Moroeni din sectorul 2 al Capitalei a fost ţinta unei razii a Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice. Aceştia au venit cu 48 de mandate de percheziţie, într-un dosar penal în care 50 de bişniţari erau acuzaţi că au pus la vânzare fake-uri ale unor produse de lux. 

Astăzi, 12 august 2024, poliţiştii Direcției Generale de Poliţie a Municipiului București - Serviciul de Investigare a Criminalității Economice - Sector 2 au pus în executare 48 de mandate de percheziție domiciliară, în Municipiul București, într-un dosar penal de punere în circulație a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată pentru produse identice sau similare, spune Poliția Capitalei.

Din datele și probele administrate în cauză, a rezultat presupunerea rezonabilă că, la o adresă din Capitală, unde este amplasat un complex comercial, 50 de persoane ar comercializa produse, respectiv articole de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii ce poartă semne identice cu ale unor mărci protejate, susceptibile a fi contrafăcute.

În vederea administrării materialului probator, în această dimineață, polițiștii au pus în aplicare 48 de mandate de percheziție domiciliară, fiind identificate și ridicate mai multe bunuri de interes în cauză.

De asemenea, persoanele vizate vor fi audiate, față de acestea urmând a fi dispuse măsurile legale ce se impun.