MENIU

Percheziţii de amploare în Bucureşti și 2 județe, într-un dosar de înşelăciune în domeniul construcţiilor

Sursa foto: Realitatea de Teleorman

Cinci percheziţii în două judeţe şi Bucureşti sunt desfăşurate, în această dimineaţă, de poliţiştii din Teleorman, într-un dosar vizând infracţiuni de înşelăciune în domeniul construcţiilor, scrie realitateadeteleorman.net.

Potrivit IPJ Teleorman, sunt puse în executare 5 mandate de percheziție domiciliară și 3 mandate de aducere, în județele Teleorman, Ilfov și în municipiul București.

„Din cercetări a reieșit că, în perioada ianuarie-iunie 2022, la diferite intervale de timp și în baza aceleiași rezoluții infracționale, trei persoane, folosindu-se de calitatea de reprezentanți ai unei societăți comerciale, ar fi indus în eroare mai multe persoane vătămate din județele Teleorman, Ilfov, Covasna, Timiș, Hunedoara, Suceava și Prahova, cărora le-ar fi promis în mod mincinos realizarea unor servicii de proiectare, autorizare, avizare și construcții imobile, care în fapt nu s-ar fi executat. Pentru a da o aparență de legalitate a promisiunilor, au fost încheiate convenții civile, primind în schimbul falsei promisiuni sume de bani, prejudiciul total fiind de 195.000 de lei”, transmit poliţiştii.

„Cercetările sunt continuate, în vederea stabilirii întregii activități infracționale”, conchide IPJ Teleorman.