MENIU

Percheziţii acasă la poliţistul suspectat de pedofilie. Ce au descoperit anchetatorii

Poliţiştii au desfăşurat percheziţii luni după amiază, la domiciliul poliţistului suspectat de pedofilie. Bărbatul ar fi sărutat şi agresat doi copii, în liftul unui bloc din Capitală, fiind surprins de camerele de supraveghere. 

Poliţiştii au făcut o percheziţie domiciliară şi una informatică căutând, conform Realitatea TV, indicii despre alte posibile victime ale poliţistului de la Rutieră suspectat de pedofilie. 

Agentul de la Rutieră, filmat în timp ce agresa sexual doi copii, a fost reținut pentru 24 de ore. Poliția a avut nevoie de trei zile ca să-l găsească și să-l aducă la audieri pe bărbatul de 45 de ani, deși imagini cu acesta au fost difuzate masiv de toate posturile de televiziune și au fost distribuite pe rețelele de socializare! Ministrul consideră că şefii din Poliţie care au ascuns sub preş problemele ar trebui să plece, iar specialiştii trag un semnal de alarmă - testele la care sunt supuşi oamenii legii nu sunt relevante. Între timp, ies la iveală noi informații despre fapte șocante ale agentului ridicat. În 2015, acelaşi poliţist ar fi agresat alte trei fetiţe.