MENIU

Percheziții la persoane bănuite delicte silvice și furt din locuințe

Polițiștii Inspectoratului de Poliție Județean Prahova efectuează trei percheziții în comuna Dumbrăvești, la persoane bănuite de comiterea unor delicte silvice și infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.

La data de 29 octombrie, 35 de poliţişti ai Inspectoratului de Poliţie Judeţean Prahova desfășoară o razie în localitatea Dumbrăvești, context în care vor fi efectuate și trei percheziții domiciliare, la locuințele unor persoane bănuite că ar comite delicte silvice și infracțiuni de furt din locuințe și societăți comerciale.

Din cercetări a reieșit că, persoanele în cauză ar fi tăiat fără drept și ar fi sustras arbori din păduri proprietate a statului sau private, iar materialul lemnos ar fi fost comercializat în mod ilicit.

De asemenea, aceștia ar fi sustras mai multe bunuri din locuințe de pe raza comunei și de la puncte de lucru ale unor agenți economici.

Polițiștii acționează pentru depistarea persoanelor care ar fi comis infracțiuni sau care au încălcat normele de conviețuire socială, tulburând liniștea și ordinea publică, precum și a celor care se sustrag de la cercetări sau de la executarea unor pedepse privative de libertate. Cei în cauză vor fi conduși la sediul poliției, în vederea dispunerii măsurilor legale.

La activitate participă şi jandarmi.