MENIU

Pensia uluitoare a lui Florian Coldea: cât încasează lunar fostul prim-adjunct al SRI

Florian Coldea / Foto: Inquam Photos

Șeful Statului Paralel, Florian Coldea, încasează o pensie uriașă în fiecare lună. Acesta este unul dintre pensionarii speciali ai țării, după ce a fost în funcții cheie mai bine de 10 ani. 

Vorbim de o pensie peste medie, nu cea pe care o dețin marea majoritatea pensionarilor din țara noastră, de aproximativ 2.200 de lei, ci o pensie uriașă.

Ce pensie încasează vârful de lance al Statului Paralel

Având în vedere funcțiile pe care le-a deținut de mai bine de 10 ani în Serviciul Român de Informații, funcții cheie în statul român și foarte importante, acesta ar fi fost remunerat cu suma de 113.309 lei, conform declarației de avere din anul 2014, când încă era în funcție. 

Generalii Coldea și Dumbravă NU scapă de controlul judiciar! Măsura, valabilă și pentru Doru Trăilă. Lovitură dură pentru Statul Paralel

În prezent, acesta încasează lună de lună peste 30.000 de lei -  o pensie peste medie, respectiv una specială. 

Pe lângă această pensie, "generalul negru" - așa cum este supranumit Coldea - este profesor la SNSPA. Acesta le predă elevilor la Facultatea de Relații Publice și Comunicare. În plus de asta, el oferea și consultanță în valoare de sute de mii de euro, afacere care, în aceste momente, este investigată de procurorii DNA.

Culisele Statului Paralel. Noi dezvăluiri din epoca cătușelor pusă în practică de Florian Coldea și Laura Codruța Kovesi

Mai multe articole despre:
florian coldea pensie coldea statul paralel sri